Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите За Домашно Бюро

Marken Desk

Мебелите За Домашно Бюро Визуално лекото усещане на това елегантно и в същото време силно бюро ни връща в скандинавската школа на дизайна. Неудобната форма на краката, начинът, по който се навеждат отпред, почти като властен жест на поздрав, ни напомня за силуета на благороден мъж с шапката си, за да поздрави дама. Бюрото ни приветства да го използваме. Формата на чекмеджетата, като отделни крайници на бюрото, с усещането им за окачване и персонифициран вид отпред, сканира стаята като внимателни очи.

Име на проекта : Marken Desk, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Мебелите За Домашно Бюро

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.