Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалните Мебели

Screw Chair

Многофункционалните Мебели В днешния рисков живот средната класа и частта с ниски доходи на обществото са под най-икономичен натиск и по този начин са по-заинтересовани от прости, евтини и използвани мебели от елегантните дизайни. Повече от повечето мебели са изработени за единични използвания, които увеличават нуждата от многофункционален продукт. Основното използване на този дизайн е стол. Чрез изместване на части от стола, които се свързват с винтове, можехме да имаме други приложения като маса и рафт. В допълнение, частите на стола могат да се събират в кутията, която е основната част от този дизайн.

Име на проекта : Screw Chair, Име на дизайнерите : Arash Shojaei, Име на клиента : Arshida.

Screw Chair Многофункционалните Мебели

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.