Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалните Мебели

Screw Chair

Многофункционалните Мебели В днешния рисков живот средната класа и частта с ниски доходи на обществото са под най-икономичен натиск и по този начин са по-заинтересовани от прости, евтини и използвани мебели от елегантните дизайни. Повече от повечето мебели са изработени за единични използвания, които увеличават нуждата от многофункционален продукт. Основното използване на този дизайн е стол. Чрез изместване на части от стола, които се свързват с винтове, можехме да имаме други приложения като маса и рафт. В допълнение, частите на стола могат да се събират в кутията, която е основната част от този дизайн.

Име на проекта : Screw Chair, Име на дизайнерите : Arash Shojaei, Име на клиента : Arshida.

Screw Chair Многофункционалните Мебели

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.