Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалният Стол

charchoob

Многофункционалният Стол Кубичната форма на продукта го поддържа стабилен и балансиран във всички посоки. Освен това трипосочното използване на продукта във формален, неформален и приятелски етикет е възможно само с 90 градусово завъртане на столовете. Този продукт е проектиран по начин, който може да се поддържа максимално лек (4 кг), като се вземат предвид всички аспекти на неговата функционалност. Тази цел е постигната чрез избиране на леки материали и хелоу рамки, за да се поддържа теглото на продукта възможно най-ниско.

Име на проекта : charchoob, Име на дизайнерите : Arash Shojaei, Име на клиента : Arshida.

charchoob Многофункционалният Стол

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.