Списание за дизайн
Списание за дизайн
Доведе Телевизия

XX265

Доведе Телевизия Пластмасовият дизайн на шкафа е диференциран от конвенционалните модели с цялостна текстура и лъскава повърхност, оставена под екрана, за лого и визуална илюзия. В зависимост от метода на производство на BMS, моделът е много рентабилен, но все още има усещане за дизайн. Дизайнът на стойката на плота има непрекъсната форма, преминаваща от гърба към публиката през хромираната лента с ефект. И двете, както дизайна на шкафа, така и дизайна на стойката се допълват.

Име на проекта : XX265, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

XX265 Доведе Телевизия

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.