Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

sa.de01

Лампа Sarah Dehandschutter създава органични форми, които трудно биха могли да бъдат проектирани на хартия, тъй като те са резултат директно от свойствата на материала. Платът, натегнат върху извита пръчка, води до естествена и елегантна форма на чаша. Поради своята асиметрична форма той изглежда различно от всяка гледна точка, което предполага движение в движение. Келихът се възпроизвежда във форма, в подсилен гипс. Светлината се отразява от непрозрачната бяла вътрешна повърхност, създавайки титулиращо хиароскуро, подчертаващо много течната форма. Лампата е окачена от метална пръчка, която поддържа формата в баланс

Име на проекта : sa.de01, Име на дизайнерите : Sarah Dehandschutter, Име на клиента : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Лампа

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.