Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

sa.de01

Лампа Sarah Dehandschutter създава органични форми, които трудно биха могли да бъдат проектирани на хартия, тъй като те са резултат директно от свойствата на материала. Платът, натегнат върху извита пръчка, води до естествена и елегантна форма на чаша. Поради своята асиметрична форма той изглежда различно от всяка гледна точка, което предполага движение в движение. Келихът се възпроизвежда във форма, в подсилен гипс. Светлината се отразява от непрозрачната бяла вътрешна повърхност, създавайки титулиращо хиароскуро, подчертаващо много течната форма. Лампата е окачена от метална пръчка, която поддържа формата в баланс

Име на проекта : sa.de01, Име на дизайнерите : Sarah Dehandschutter, Име на клиента : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Лампа

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.