Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интерактивен

MinYen Hsieh Portfolio

Интерактивен MinYen Hsieh е награден интерактивен дизайнер и креативен технолог, фокусиран върху визуалния / взаимодействащ дизайн за различни платформи, базирани в момента в Ню Йорк. Склонен съм да работя върху поредица изследователски идеи и концепции, които са с различна продължителност и значение. Моите творби отразяват моите концепции чрез различните интерактивни начини да разказвам истории. Когато потребителите преминат през моя интерактивен свят, те ще реализират концепцията, която им казвам и ще създадат свои собствени истории и спомени.

Име на проекта : MinYen Hsieh Portfolio, Име на дизайнерите : MinYen Hsieh, Име на клиента : .

MinYen Hsieh Portfolio Интерактивен

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.