Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трансформиращата Се Платформа

Space Generator

Трансформиращата Се Платформа Космическият генератор представлява поле на модулни клетки с регулируема височина. Според предварително определената програма, модулните клетки се издигат нагоре и надолу, превръщайки плоската платформа в триизмерни подредени нива с различно функционално предназначение. По този начин една и съща платформа може бързо да се трансформира за сценария, необходим в момента без допълнителни разходи или време, превръщайки се в място за презентация, пространство за публика, зона за отдих, арт-обект или нещо, което може да се представи.

Име на проекта : Space Generator, Име на дизайнерите : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Име на клиента : ARCHITIME.

Space Generator Трансформиращата Се Платформа

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.