Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чаен Комплект

Wavy

Чаен Комплект Вдъхновен от травертиновата тераса сред природата, Wavy е чаен комплект, който ще ви донесе уникално изживяване с чай. Иновативните дръжки са разработени, за да се поберат удобно в ръцете ви. Сгъвайки чашата с длани, ще откриете, че тя се разгръща като водна лилия и ще ви отведе до момент на спокойствие.

Име на проекта : Wavy, Име на дизайнерите : Patricia Sheung Ying Wong, Име на клиента : Patricia Wong.

Wavy Чаен Комплект

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.