Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар По мода, подобна на калейдоскоп, това е календар с припокриващи се изрязани графики, изчертани с многоцветни шарки. Дизайнът му с цветни шарки, които могат да бъдат модифицирани и персонализирани чрез просто промяна на реда на листовете, изобразява творческите усещания на NTT COMWARE. Осигурено е достатъчно пространство за писане, а правилните редове отчитат функционалността, което го прави перфектен като календар на график, който бихте искали да използвате за украса на вашето лично пространство.

Име на проекта : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Календар

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.