Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Интериорът

Container offices

Офис Интериорът В голяма зала от 4000 кв. М, белгийските дизайнери Five AM поставиха 13 контейнери за превоз втора ръка, за да създадат офис пространство за две печатни компании Drukta & Formail. Концепцията беше да се създаде определено преживяване за всеки посетител / потребител, свързвайки офисите между работилницата, така че шефовете да могат да видят служителите си, а посетителите да проучат огромната техника. Три контейнера изскачат от сградата, за да получат възможно най-много естествена светлина, двата разположени през съществуващите докове за товарене.

Име на проекта : Container offices, Име на дизайнерите : Five Am, Име на клиента : Five AM.

Container offices Офис Интериорът

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.