Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бижутата

Melek Taus

Бижутата В определена идеология Бог поставя света под грижите на седем свети ангела. Мелек Таус или Ангелът на пауна е най-големият и първият, излязъл от Божията Светлина под формата на дъга. Колективно тези седем ангела са седемте цвята на дъгата, Мелек Таус е син. Когато Мелек Таус отказа да се поклони на Адам, той беше хвърлен от небето. Той се разкая за греха си на гордост и плаче в продължение на 7000 години, като сълзите му потушаваха пожарите на Ада. Мелек Таус е помилван и възстановен като вожд на ангелите. Мелек Таус е еманация на Бог, който е създал Космоса от Космическия ЕГГ.

Име на проекта : Melek Taus, Име на дизайнерите : Samira Mazloom, Име на клиента : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Бижутата

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.