Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бижутата

Melek Taus

Бижутата В определена идеология Бог поставя света под грижите на седем свети ангела. Мелек Таус или Ангелът на пауна е най-големият и първият, излязъл от Божията Светлина под формата на дъга. Колективно тези седем ангела са седемте цвята на дъгата, Мелек Таус е син. Когато Мелек Таус отказа да се поклони на Адам, той беше хвърлен от небето. Той се разкая за греха си на гордост и плаче в продължение на 7000 години, като сълзите му потушаваха пожарите на Ада. Мелек Таус е помилван и възстановен като вожд на ангелите. Мелек Таус е еманация на Бог, който е създал Космоса от Космическия ЕГГ.

Име на проекта : Melek Taus, Име на дизайнерите : Samira Mazloom, Име на клиента : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Бижутата

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.