Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум

From The Nature

Шоурум Мястото, което представлява природата, които се противопоставят на човешките същества да консумират съществуването на самия него. На мястото, естественото дърво, ограничено до бетонна текстура, излезе от мръсната бетонна текстура и се издигне до син таван, който символизира небето в ъгъла на мястото си. Издигането обвива мястото като мрежа и сякаш се съпротивлява да се докосне до себе си. Тази идея се припокрива с логиката на ежедневните обувки, които се показват в шоурума. Ексклузивният визуален дизайн, използван по стените, означава замърсяване на природата. Прозрачната дебелина на епоксида е 4 мм и покрива сушата, така че симулира интензивен воден слой.

Име на проекта : From The Nature, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Шоурум

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.