Списание за дизайн
Списание за дизайн
Безжичния Високоговорител

Saxound

Безжичния Високоговорител Saxound е уникална концепция, вдъхновена от някои от водещите оратори в света. Това е сливане на най-добрата иновация, направена преди няколко години, със смесица от собствени иновации, като по този начин я превръща в изцяло ново преживяване за хора. Основните елементи на Saxound са цилиндрична форма и монтиране на резба. Размерите на Saxound са вдъхновени от обикновен компактен диск с диаметър 13 сантиметра и височина от 9,5 сантиметра, който може да бъде изместен с една ръка. Състои се от две 1 "Пищялки, два 2" средни драйвера и басов радиатор, събрани в толкова малък фактор.

Име на проекта : Saxound, Име на дизайнерите : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Име на клиента : Design Under Garage.

Saxound Безжичния Високоговорител

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.