Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стойка За Палто

Lande

Стойка За Палто Coat Stand беше дизайн като изключително декоративна и функционална офисна скулптура, сливане на изкуство и функция. Смяташе се, че композицията е естетическа форма, която да украси офис пространството и да защити днес най-емблематичната корпоративна дреха, Blazer. Крайният резултат е много енергично и изискано парче. Моделът за производство и търговия на дребно е бил дизайнът да бъде лек, силен и масово реализиран.

Име на проекта : Lande, Име на дизайнерите : Fabrizio Constanza, Име на клиента : fabrizio Constanza.

Lande Стойка За Палто

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.