Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шезлонг

Opa

Шезлонг Красивата и своеобразна форма на единична тръба от неръждаема стомана, придаваща форма на мебелите, е това, което прави този шезлонг толкова интересен. Той огъващата тръба и огънатият шперплат, образуващ стола, го правят много еластичен и удобен. Дизайнът се чувства много лек и деликатен.

Име на проекта : Opa, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : .

Opa Шезлонг

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.