Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампата

Muse

Лампата Вдъхновени от „спечеления будизъм“ в своята поговорка, че в нашата вселена няма абсолютни качества, ние придадохме парадоксално качество на „светлината“, като му дадем „физическо присъствие“. Духът на медитацията, който насърчава, беше мощен източник на вдъхновение, който използвахме за създаването на този продукт; въплъщаващи качествата на "време", "материя" и "светлина" в един продукт.

Име на проекта : Muse, Име на дизайнерите : Anarkhos design , Име на клиента : Anarkhos Design.

Muse Лампата

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.