Списание за дизайн
Списание за дизайн
Напълно Автоматичната Машина За Чай

Tesera

Напълно Автоматичната Машина За Чай Напълно автоматичната Tesera опростява процеса на приготвяне на чай и задава атмосферен етап за приготвяне на чая. Разхлабеният чай се пълни в специални буркани, в които, по уникален начин, времето за варене, температурата на водата и количеството чай могат да се регулират индивидуално. Машината разпознава тези настройки и напълно приготвя перфектния чай напълно в камерата от прозрачно стъкло. След като чаят се излее, се извършва автоматичен процес на почистване. Интегрирана тава може да бъде извадена за сервиране и също така да се използва като малка печка. Независимо от това дали чаша или тенджера, вашият чай е перфектен.

Име на проекта : Tesera, Име на дизайнерите : Tobias Gehring, Име на клиента : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Напълно Автоматичната Машина За Чай

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.