Списание за дизайн
Списание за дизайн
Натиснете, За Да Извадите Електрически Тапи,

The GAN Switch

Натиснете, За Да Извадите Електрически Тапи, Обикновено, ако някой би искал да извади електрическа тапа, ще трябва да изключи захранването и да го извади с внимателно количество енергия. Тази концептуална, но видима идея позволява само с един пръст да свърши цялата работа. Превключвателят ON / OFF, който също като бутон за изваждане на щепсела, ви помага да разберете дали щепселът е свързан към захранването или не.

Име на проекта : The GAN Switch, Име на дизайнерите : Tay Meng Kiat Nicholas, Име на клиента : .

The GAN Switch Натиснете, За Да Извадите Електрически Тапи,

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.