Списание за дизайн
Списание за дизайн
Натиснете, За Да Извадите Електрически Тапи,

The GAN Switch

Натиснете, За Да Извадите Електрически Тапи, Обикновено, ако някой би искал да извади електрическа тапа, ще трябва да изключи захранването и да го извади с внимателно количество енергия. Тази концептуална, но видима идея позволява само с един пръст да свърши цялата работа. Превключвателят ON / OFF, който също като бутон за изваждане на щепсела, ви помага да разберете дали щепселът е свързан към захранването или не.

Име на проекта : The GAN Switch, Име на дизайнерите : Tay Meng Kiat Nicholas, Име на клиента : .

The GAN Switch Натиснете, За Да Извадите Електрически Тапи,

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.