Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Сградата

Jansen Campus

Офис Сградата Сградата е забележително ново допълнение към силуета, свързващ индустриалната зона със стария град и приема своите триъгълни форми от традиционните скатни покриви на Оберриет. Проектът интегрира иновативни технологии, включва нови детайли и материали и отговаря на строгите швейцарски стандарти за устойчиво строителство „Minergie“. Фасадата е облечена в тъмна предварително патинирана перфорирана мрежа Rheinzink, която предизвиква плътността на тоновете на дървените сгради в околността. Персонализираните работни пространства са с отворен план, а геометрията на сградата изрязва гледки към Rheintal.

Име на проекта : Jansen Campus, Име на дизайнерите : Davide Macullo Architects, Име на клиента : .

Jansen Campus Офис Сградата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.