Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шрифт

Red Script Pro typeface

Шрифт Red Script Pro е уникален шрифт, вдъхновен от новите технологии и джаджи за алтернативни форми на комуникация, хармонично ни свързвайки с безплатните си писмени форми. Вдъхновен от iPad и проектиран в четки, той се изразява в уникален стил на писане. Съдържа английски, гръцки, както и кирилицата и поддържа над 70 езика.

Име на проекта : Red Script Pro typeface, Име на дизайнерите : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Име на клиента : .

Red Script Pro typeface Шрифт

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.