Списание за дизайн
Списание за дизайн
Временен Информационен Център

Temporary Information Pavilion

Временен Информационен Център Проектът е временен павилион за смесена употреба в Трафалгар, Лондон за различни функции и събития. Предлаганата структура набляга на понятието „временност“ чрез използване на контейнери за рециклиране като основен строителен материал. Неговата метална природа има за цел да установи контрастна връзка със съществуващата сграда, подсилваща преходния характер на концепцията. Също така, официалният израз на сградата е организиран и подреден произволно, създавайки временна забележителност на място, за да привлече визуално взаимодействие по време на краткия живот на сградата.

Име на проекта : Temporary Information Pavilion, Име на дизайнерите : Yu-Ngok Lo, Име на клиента : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Временен Информационен Център

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.