Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветлението

Claire de Lune Chandelier

Осветлението Декоративни, осветителни тела, продадени с плосък пакет, опаковани в чанта за многократна употреба. Предоставих достъпна версия на грандиозен, луксозен културен продукт, представящ минала епоха - барок / рококо, направен в модерен материал. Тази тема е вечна. В същото време, Claire de Lune Chandelier осигурява малко хумор, в причудливостта си. (Инструкциите за монтаж се предоставят на хартия, както и на CD-Beta). Идеята да го направя напълно опасен беше да участвам в намаляването на емисиите на CO2, както и да включа крайния клиент в съзнателен процес от своя страна, за да окаже въздействие върху нашата среда.

Име на проекта : Claire de Lune Chandelier, Име на дизайнерите : Claire Requa, Име на клиента : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Осветлението

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.