Списание за дизайн
Списание за дизайн
42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv LED телевизорът AGILE е проектиран да подчертава изображението на екрана, като нанася тесен панел и улавя ТВ-тенденцията с тънък вид. Остротата на тънката граница около екрана осигурява различни отражения и сияние на светлината върху повърхността, което води до лекотата на дизайна. Това се отразява и на дизайна на стойката на телевизора. Метални повърхности с матово-пластмасови стъпала и полупрозрачна подложка за крака се изпълняват с една и съща цел с телевизора. Частта за персонализиране на AGILE са прозрачните лещи в цветове.

Име на проекта : Agile, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

Agile 42 "bms Led Tv

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.