Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бюрото, Което Се Превръща В Леглото,

1,6 S.M. OF LIFE

Бюрото, Което Се Превръща В Леглото, Основната концепция беше да коментираме факта, че животът ни се свива, за да се впише в затвореното пространство на нашия офис. В крайна сметка разбрах, че всяка цивилизация може да има много различно възприятие на нещата в зависимост от нейния социален контекст. Например, това бюро може да се използва за сиеста или за няколко часа сън през нощта в онези дни, когато някой се бори да спазва крайните срокове. Проектът е кръстен на размерите на прототипа (2,00 метра дължина и 0,80 метра ширина = 1,6 см) и факта, че работата продължава да заема все повече място в нашия живот.

Име на проекта : 1,6 S.M. OF LIFE, Име на дизайнерите : Athanasia Leivaditou, Име на клиента : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Бюрото, Което Се Превръща В Леглото,

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.