Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Опаковките

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизайнът На Опаковките Той е вдъхновен от млякото, основната съставка. Уникалният дизайн на контейнера от вида на млякото отразява характеристиките на продукта и е проектиран така, че да бъде познат дори на потребителите за първи път. В допълнение, материалът от полиетилен (PE) и каучук (EVA) и меките характеристики на пастелния цвят се използват, за да се подчертае, че е мек продукт за деца със слаба кожа. Кръглата форма се прилага към ъгъла за безопасност на мама и бебе.

Рекламната Кампания

Feira do Alvarinho

Рекламната Кампания Feira do Alvarinho е ежегодно парти за вино, което се провежда в Монкао, в Португалия. За да съобщи събитието, е създадено древно и измислено царство. Със собствено име и цивилизация, Кралството Алварино, обозначено така, защото Монкао е известно като люлката на виното Алварино, е било вдъхновено от истинската история, места, емблематични хора и легенди на Монкао. Най-голямото предизвикателство на този проект беше да пренесе истинската история на територията в дизайна на героите.

Дизайнът За Визуална Идентичност

ODTU Sanat 20

Дизайнът За Визуална Идентичност За 20-ата година на ODTU Sanat, ежегодно провеждан фестивал на изкуствата от Техническия университет в Близкия изток, молбата беше да се изгради визуален език, който да подчертае последващите 20 години от фестивала. Както беше поискано, 20-тата година на фестивала беше подчертана, като се подходи към него като покрито произведение на изкуството, което трябва да бъде разкрито. Сенките от еднакви цветни слоеве, които формират числата 2 и 0, създават 3D илюзия. Тази илюзия дава усещането за облекчение и числата изглеждат така, сякаш са се стопили на заден план. Живият избор на цвят създава фин контраст със спокойствието на вълнообразните 20.

Уискито Малбек Дърво

La Orden del Libertador

Уискито Малбек Дърво Опитвайки се да комбинира отделните елементи, които се отнасят до името на продукта, дизайнът подсилва посланието, което предлага. Предава вълнуващо и интригуващо изображение. Илюстрацията на предизвикателен кондор, показващ крилата си, обозначава чувството за свобода, съчетано със симетричния и сугестивен медал, добавено към фонова илюстрация с въображаем пейзаж, който внася поезия в дизайна, генерира идеална комбинация за предаване на желаното послание. Трезвата цветова палитра му придава изключителни характеристики, а типографската употреба напомня на традиционен и исторически продукт.

Хапчетата, Напоени С Канабис,

Secret Tarts

Хапчетата, Напоени С Канабис, Опаковката на Secret Tarps е изработена в така наречения модернизиран ретро / винтидж стил с усещане за стари училищни бележки, така че очакването за докосване на майстор-фармацевт задържа клиента от пръв поглед и по-късно, докато подробното наблюдение на основните дизайнерски елементи е кодирано в холистична структура, прехвърляща основната маркетингова точка: този продукт е разработен от фармацевт занаятчийска професионална компания и съдържа ръчно изработена рецепта за секрет на фармацевт вътре.

Мобилното Приложение

Akbank Mobile

Мобилното Приложение Новият дизайн на приложението Akbank Mobile предоставя нова перспектива от гледна точка на социално, интелигентно, доказано в бъдеще и възнаграждаващо банково изживяване. С персонализирания дизайн на зоната на главната страница, потребителите могат да разглеждат интелигентни впечатления, за да улеснят финансовия си живот. Също така, с този нов дизайнерски подход, традиционните банкови транзакции говорят езика на потребителите с визуални изображения, опростени действия и концепции.