Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чанти

Qwerty Elemental

Чанти Точно както еволюцията на дизайна на пишещи машини показва трансформацията от изключително сложна визуална форма в изчистена, проста геометрична форма, Qwerty-елемента е олицетворение на здравина, симетрия и простота. Конструктивните стоманени части, изработени от различни майстори, са отличителна визуална характеристика на продукта, което придава на торбата архитектоничен вид. Основната особеност на чантата са два ключа за пишеща машина, които са произведени и сглобени от самия дизайнер.

Име на проекта : Qwerty Elemental, Име на дизайнерите : Patrizia Donà, Име на клиента : Donà.

Qwerty Elemental Чанти

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.