Списание за дизайн
Списание за дизайн
Адаптивен Килим

Jigzaw Stardust

Адаптивен Килим Килимите са изработени в ромб и шестоъгълници, лесни за поставяне един до друг с противоплъзгаща се повърхност. Перфектен за покриване на подове и дори за стените за намаляване на смущаващи звуци. Парчетата се предлагат в 2 различни вида. Светло розовите парчета са ръчно изплетени от вълна NZ с бродирани линии от бананово влакно. Сините парчета са отпечатани върху вълна.

Електрическа Китара

Eagle

Електрическа Китара The Eagle представя нова концепция за електрическа китара, базирана на лек, футуристичен и скулптурен дизайн с нов дизайнерски език, вдъхновен от Streamline и Organic design философии. Форма и функция, обединени в цяло цяло с балансирани пропорции, преплетени обеми и елегантни линии с усещане за поток и скорост. Вероятно една от най-леките електрически китари на реалния пазар.

Висулка Лампа

Space

Висулка Лампа Дизайнерът на тази висулка беше вдъхновен от елиптичните и параболичните орбити на астероидите. Уникалната форма на лампата се определя от анодизираните алуминиеви стълбове, които са точно подредени в 3D печатен пръстен, създавайки перфектния баланс. Сянката на бялото стъкло в средата хармонира с полюсите и добавя своя изтънчен външен вид. Някои казват, че лампата прилича на ангел, други смятат, че изглежда като грациозна птица.

Комплект За Готвене На Огън

Firo

Комплект За Готвене На Огън FIRO е многофункционален и преносим комплект за готвене от 5 кг за всеки открит огън. Фурната разполага с 4 съда, прикрепени подвижни към конструкцията на релсите на чекмеджета с въртяща се опора за поддържане на нивото на храната. По този начин начин FIRO може лесно и безопасно да се използва като чекмедже без разсипване на храна, докато фурната лежи на половината път в огъня. Саксиите се използват за готвене и хранене и се обработват с инструмента за прибори, който се захваща от всяка страна на саксиите, за да ги носи в джобове за термоизолация, докато е горещ. Включва и одеяло, което е и чанта, в която се намира цялото полезно оборудване.

Килим

feltstone rug

Килим Килим от филцов камък дава оптична илюзия за истински камъни. Използването на различни видове вълна допълват външния вид и усещането на килима. Камъните се различават един от друг по размер, цвят и високо - повърхността изглежда като в природата. Някои от тях имат ефект на мъх. Всяко камъче има сърцевина от пяна, която е заобиколена от 100% вълна. Въз основа на това меко ядро всяка скала се изтласква под налягане. Подложката на килимчето е прозрачен мат. Камъните се шият заедно и с постелката.

Модулен Диван

Laguna

Модулен Диван Дизайнерските седалки Laguna са богата съвременна колекция от модулни дивани и пейки. Проектиран от италианския архитект Елена Тревисан, имайки предвид корпоративни зони за сядане, той е подходящо решение за големи или малки приемни и пробивни помещения. Извитите, кръгли и прави диванни модули с и без оръжие всички заедно ще се комбинират безпроблемно със съвпадащи масички за кафе, за да осигурят гъвкавост при създаването на няколко схеми за интериорен дизайн.