Списание за дизайн
Списание за дизайн
Преносимият Корпус На Батерията

Parallel

Преносимият Корпус На Батерията Подобно на iPhone 5, Parallel е настроен да успокоява потребителите със супер батерия от 2500mAh - това е огромен 1.7X живот. Това е изключително удобно за потребителите, които винаги са в движение и използват пълноценно възможностите на iPhone. Parallel е подвижна батерия с допълващ се твърд поликарбонатен калъф. Щракнете, когато се изисква повече мощност. Извадете, за да олекотите теглото. Ергономично е проектиран да се побере добре в ръцете ви. С вграден светкавичен кабел и 5 цвята, съответстващи на защитен калъф, той има същата дължина като iPhone 5.

Маса С Регулируем Плот

Dining table and beyond

Маса С Регулируем Плот Тази таблица има възможност да коригира повърхността си към различни форми, материали, текстури и цветове. Противно на конвенционалната маса, чийто плот служи за фиксирана повърхност за сервиращите принадлежности (чинии, чинии за сервиране и т.н.), компонентите на тази маса действат както повърхността, така и сервизните принадлежности. Тези аксесоари могат да бъдат съставени в различни по форма и размер компоненти в зависимост от необходимите нужди за хранене. Този уникален и иновативен дизайн превръща традиционна трапезна маса в динамичен централен елемент чрез непрекъснатото й пренареждане на извити аксесоари.

Хиперкар

Shayton Equilibrium

Хиперкар Равновесието на Шейтън представлява чист хедонизъм, извращение на четири колела, абстрактна концепция за повечето хора и осъществяване на мечтите на малките късметлии. Той представлява върховно удоволствие, ново възприятие за достигане от една точка в друга, където целта не е толкова важна, колкото опитът. Шейтън е готов да открие границите на материалните възможности, да тества нови алтернативни зелени задвижвания и материали, които биха могли да подобрят производителността, като същевременно запазват родословието на хиперкарата. Фаза, която следва, е да намерим инвеститора / и и да превърнем Shayton Equilibrium в реалност.

Бюрото, Което Се Превръща В Леглото,

1,6 S.M. OF LIFE

Бюрото, Което Се Превръща В Леглото, Основната концепция беше да коментираме факта, че животът ни се свива, за да се впише в затвореното пространство на нашия офис. В крайна сметка разбрах, че всяка цивилизация може да има много различно възприятие на нещата в зависимост от нейния социален контекст. Например, това бюро може да се използва за сиеста или за няколко часа сън през нощта в онези дни, когато някой се бори да спазва крайните срокове. Проектът е кръстен на размерите на прототипа (2,00 метра дължина и 0,80 метра ширина = 1,6 см) и факта, че работата продължава да заема все повече място в нашия живот.

Устройството За Биометричен Достъп За Отключване На Врати

Biometric Facilities Access Camera

Устройството За Биометричен Достъп За Отключване На Врати Биометрично устройство, вградено в стени или павилиони, което улавя ириса и цялото лице, след което се позовава на база данни, за да се определят привилегиите на потребителя. Предоставя достъп чрез отключване на врати или влизане на потребители. Вградените функции за обратна връзка на потребителите са лесни за самоизравняване. Светлините невидимо осветяват окото и има светкавица за слаба светлина. Предната част има 2 пластмасови части, позволяващи дуо-тонове цветове. По-малката част рисува окото с фини детайли. Формата опростява 13 предни облицовки в по-естетичен продукт. Той е за корпоративен, индустриален и вътрешен пазар.

Сензорният Кран

miscea KITCHEN

Сензорният Кран Системата Miscea KITCHEN е първият в света истински безплатен многотекучен раздаващ кухненски кран. Комбинирайки 2 дозатора и кран в една уникална и лесна за използване система, той елиминира необходимостта от отделни дозатори около работната зона на кухнята. Кранът е напълно без докосване, за да работи за максимални ползи за хигиена на ръцете и намалява разпространението на вредни бактерии. В системата могат да се използват разнообразни висококачествени и ефективни сапуни, почистващи и дезинфектанти. Той разполага с най-бързата и надеждна сензорна технология, налична на пазара за прецизно изпълнение.