Списание за дизайн
Списание за дизайн
Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC е набор от истински безжични слушалки с активно шумопотискане, които биха могли ефективно да разрешат съществуващите проблеми с шума. Захранван от двоен флагман на Qualcomm bluetooth и цифров независим чипсет за активно шумопотискане, общото затихване на PaMu Quiet ANC може да достигне 40 dB, което би могло ефективно да намали вредите, причинени от шумове. Потребителите могат да превключват между функция за преминаване и активно шумопотискане според различни сценарии, независимо дали в ежедневния живот или бизнес поводи.

Осветителното Тяло

Khepri

Осветителното Тяло Khepri е подова лампа, а също и висулка, която е проектирана въз основа на древните египтяни Khepri, бога-скарабей на изгрева на сутрешното слънце и прераждането. Просто докоснете Khepri и светлината ще светне. От тъмнината към светлината, както винаги са вярвали древните египтяни. Разработен от еволюцията на формата на египетския скарабей, Khepri е оборудван с димируем светодиод, който се регулира от сензорен превключвател, който осигурява три настройки регулируема яркост с едно докосване.

Мотопедът

Cerberus

Мотопедът Значителни подобрения в дизайна на двигателя са желани за бъдещи превозни средства. И все пак остават два проблема: ефективно горене и лекота на използване. Това включва съображения за вибрации, управление на превозното средство, наличност на гориво, средна скорост на буталото, издръжливост, смазване на двигателя, въртящ момент на коляновия вал и простота и надеждност на системата. Това разкритие описва иновативен 4-тактов двигател, който едновременно осигурява надеждност, ефективност и ниски емисии в един дизайн.

Дървената Играчка

Cubecor

Дървената Играчка Cubecor е проста, но сложна играчка, предизвикваща силата на мисленето и креативността на децата и ги запознава с цветовете и прости, допълващи се и функционални принадлежности. Прикрепвайки малки кубчета един към друг, комплектът ще бъде завършен. На части се използват различни лесни връзки, включително магнити, велкро и щифтове. Намирането на връзки и свързването им един с друг завършва куба. Също така засилва тяхното триизмерно разбиране, като убеждава детето да завърши прост и познат том.

Абажур

Bellda

Абажур Лесен за инсталиране, висящ абажур, който просто се побира на всяка крушка, без да е необходим инструмент или електрически опит. Дизайнът на продуктите позволява на потребителя просто да го сложи и свали от крушката без много усилия, за да създаде визуално приятен източник на осветление в бюджетно или временно настаняване. Тъй като функционалността на този продукт е вградена в неговата форма, производствената цена е подобна на тази за обикновена пластмасова саксия. Възможността за персонализиране според вкуса на потребителя чрез боядисване или добавяне на всякакви декоративни елементи създава уникален характер.

Яхта

Atlantico

Яхта 77-метровата Атлантико е развлекателна яхта с обширни външни площи и широки вътрешни пространства, което позволява на гостите да се насладят на гледката към морето и да бъдат в контакт с нея. Целта на дизайна беше да се създаде модерна яхта с вечна елегантност. Специален фокус беше върху пропорциите, за да се поддържа профилът нисък. Яхтата разполага с шест палуби с удобства и услуги като хеликоптерна площадка, тендерни гаражи с моторна лодка и джет. Шест апартаментни каюти приемат дванадесет гости, а собственикът разполага с палуба с външен салон и джакузи. Има външен и 7-метров вътрешен басейн. Яхтата е с хибридно задвижване.