Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретка

Ane

Табуретка Табуретката Ane има твърди дървени ламели от дървен материал, които изглеждат плаващо хармонично, но независимо от краката на дървения материал, над стоманената рамка. Дизайнерът заявява, че седалката, изработена ръчно от сертифициран екологичен дървен материал, е оформена чрез уникалното използване на множество парчета от една форма дърво, позиционирани и нарязани по динамичен начин. Когато сте седнали на табуретката, лекото покачване на ъгъла към гърба и ъглите на преобръщане отстрани са завършени по начин, който осигурява естествена, удобна седнала позиция. Табуретката Ane има точно подходящата степен на сложност, за да създаде елегантен завършек.

Име на проекта : Ane, Име на дизайнерите : Troy Backhouse, Име на клиента : troy backhouse.

Ane Табуретка

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.