Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хай-Фи Грамофонът

Calliope

Хай-Фи Грамофонът Крайната цел на Hi-Fi масата е да създаде отново най-чистите и незамърсени звуци; тази същност на звука е както термина, така и концепцията на този дизайн. Този красив изработен продукт е скулптура от звук, който възпроизвежда звук. Като грамофон, той е сред най-добре представящите се грамофони Hi-Fi и това несравнимо изпълнение е както показано, така и усилено от своята уникална форма и дизайнерски аспекти; присъединяване на форма и функция в духовен съюз, за да се превъплъти грамофона на Calliope.

Обеци И Пръстен

Vivit Collection

Обеци И Пръстен Вдъхновен от форми, открити в природата, Vivit Collection създава интересно и любопитно възприятие от продълговатите форми и завъртащи се линии. Парчетата Vivit се състоят от огънати листове от 18 жълто злато с черно родиево покритие по външните страни. Обеците във формата на листа заобикалят ушната мида, така че естествените й движения създават интересен танц между черното и златото - скриване и разкриване на жълтото злато отдолу. Синусоидността на формите и ергономичните атрибути на тази колекция представят завладяваща игра на светлина, сенки, отблясъци и отражения.

Умивалникът

Vortex

Умивалникът Целта на вихровия дизайн е да намери нова форма, която да повлияе на водния поток в умивалниците, за да повиши тяхната ефективност, да допринесе за тяхното потребителско изживяване и да подобри техните естетически и семиотични качества. Резултатът е метафора, получена от идеализирана вихрова форма, която означава дренаж и воден поток, което визуално показва целия обект като функциониращ умивалник. Тази форма, комбинирана с чешмата, насочва водата към спирална пътека, позволявайки на същото количество вода да покрие повече земя, което води до намаляване на консумацията на вода за почистване.

Бутик И Шоурум

Risky Shop

Бутик И Шоурум Рисковият магазин е проектиран и създаден от smallna, дизайнерско студио и винтидж галерия, основана от Piotr Płoski. Задачата постави много предизвикателства, тъй като бутикът е разположен на втория етаж на жилищна къща, няма витрина и има площ от само 80 кв.м. Тук дойде идеята за удвояване на площта, като се използва както пространството на тавана, така и пространството на пода. Постига се гостоприемна, домашна атмосфера, въпреки че мебелите всъщност са окачени с главата надолу на тавана. Рисковият магазин е проектиран в съответствие с всички правила (дори опровергава гравитацията). Той напълно отразява духа на марката.

Водка

Kasatka

Водка „KASATKA“ е разработена като първокласна водка. Дизайнът е минималистичен, както под формата на бутилката, така и в цветовете. Проста цилиндрична бутилка и ограничена гама от цветове (бяло, нюанси на сиво, черно) подчертават кристалната чистота на продукта и елегантността и стила на минималистичния графичен подход.

Обеци И Пръстен

Mouvant Collection

Обеци И Пръстен Колекция Муван е вдъхновена от някои аспекти на футуризма, като идеите за динамичност и материализация на нематериалното, представени от италианския художник Умберто Бокиони. Обеците и пръстенът от колекция Mouvant разполагат с няколко златни фрагмента с различни размери, заварени по такъв начин, че постига илюзия за движение и създава много различни форми, в зависимост от ъгъла, който се визуализира.