Списание за дизайн
Списание за дизайн
1x3

1x3

1x3 1x3 е вдъхновена от самозаключващи се пространствени пъзели. Тя е едновременно две неща - мебел и главоблъсканица. Всички части стоят заедно без необходимостта от крепежни елементи. Принципът на сглобяване изисква единствено плъзгащи движения, позволявайки бързо сглобяване, което прави 1x3 подходяща при честа смяна на мястото. Нивото на трудност не зависи от сръчността, а от пространственото мислене. Налични са инструкции в случай, че потребителят има нужда от помощ. Името - 1x3 е математически израз, който представя логиката на дървената структура - един тип елемент по три броя от него.

Кухненските Аксесоари

KITCHEN TRAIN

Кухненските Аксесоари Използването на различни стилове на кухненски инструменти създава неестествена среда за готвене в допълнение към визуалната досада. Поставяйки го накратко, аз се опитах да направя унифициран набор от тези популярни кухненски аксесоари, често използвани във всички къщи. Този дизайн беше изцяло вдъхновен от креативността. "Обединена форма" и "Приятен външен вид" са две от неговите характеристики. Освен това, пазарът ще бъде приветстван заради иновативния си външен вид. Това ще бъде възможност за производителя и клиента, че 6 съдове се купуват в един пакет.

Автоматизираният Имиграционен Терминал

CVision MBAS 2

Автоматизираният Имиграционен Терминал MBAS 2 е създаден, за да противопостави естеството на продуктите за сигурност и да сведе до минимум заплахата и страха както от технологични, така и от психологически аспекти. Дизайнът му преосмисля познатите елементи на домашния компютър, за да осигури удобен за потребителите вид на селските граждани около границата на Тайланд. Гласът и визуализациите на екрана ръководят потребителите за първи път стъпка по стъпка през процеса. Двойният цветен тон на подложката за печат на пръстите ясно показва зоните за сканиране. MBAS 2 е уникален продукт, който има за цел да промени начина, по който преминаваме границите, като дава възможност за множество езици и приятелско недискриминиращо потребителско изживяване.

Шоурум

From The Future

Шоурум Шоурум: В шоурума са представени тренировъчни обувки и спортни уреди, които са произведени с инжекционна технология. Мястото изглежда като произведено с пресоване на инжекционна форма. В метода на производство на мястото, мебелите сякаш се съчетават с произведени в шприцформа, за да се генерира цялото. Груби шевни пътеки, които на тавана, омекотяват цялата технологична визуалност.

Стол

SERENAD

Стол Уважавам всякакъв вид столове. Според мен едно от най-важните и класически и специални неща в интериорния дизайн е столът. Идеята за стола на Серенад идва от лебед на водата, който се обърна и сложи лицето си между крилата. Може би блестящата и гладка повърхност в стол Serenad с различен и специален дизайн е направена само за много специални и уникални места.

Фотьойл

The Monroe Chair

Фотьойл Поразителна елегантност, простота в идеята, удобна, проектирана с цел устойчивост. Столът в Монро е опит за драстично опростяване на производствения процес, свързан с направата на фотьойл. Той използва потенциала на технологиите с ЦПУ за многократно изрязване на плосък елемент от MDF, след това тези елементи се преливат около централна ос, за да оформят сложно извито кресло. Задният крак постепенно се превръща в облегалката, а подлакътникът в предния крак, създавайки ясно изразена естетика, изцяло дефинирана от простотата на производствения процес.