Списание за дизайн
Списание за дизайн
Плакат

Cells

Плакат На 19 юли 2017 г. PIY построи малка сграда в Мелбърн, Австралия. Това е малък замък, сглобен от 761 компонента, и са го кръстили "Клетки". Възлите са проектирани като ръчно обърната нишка tenon и прав tenon, която е обобщена като "East Tenon & amp; Западна Мортиза & quot ;. Ще намерите техните продукти, включително променливи рафтове, стелажи за обувки и др., Всички от които са разбити и сглобени отново в организъм. И тогава ще почувствате желанието им да растат свободно.

Пакет За Чай

Seven Tea House

Пакет За Чай Марка на чайната зала, приемайки образа на разливане и разпръскване на чай свободно и непринудено, концепцията за процеса на варене на чай, силна или слаба, преобразуваща се непредвидимо, като елемент на рисуването на чай по време на дегустация на чай. Небрежният чар да приемаш чая като мастило и да използваш пръст като химикалка, скициращ експанзивния ум на семейството на чайната зала с пейзажа. Оригиналният дизайн на опаковката предава уютна атмосфера, изразяваща приятното време на живот с чай.

Промоцията На Марката

Project Yellow

Промоцията На Марката Project Yellow е цялостен арт проект, който конструира визуалната концепция на Everything is Yellow. Според ключовата визия в различни градове ще се правят големи външни дисплеи и едновременно ще се произвеждат поредица от културни и творчески деривати. Като визуален IP, Project Yellow има завладяващ визуален образ и енергична цветова схема за формиране на единна ключова визия, която прави хората незабравими. Подходящ за мащабна онлайн и офлайн промоция и за извеждане на визуални производни, това е уникален дизайнерски проект.

Визуалният Ip Дизайн

Project Yellow

Визуалният Ip Дизайн Project Yellow е цялостен арт проект, който конструира визуалната концепция на Everything is Yellow. Според ключовата визия в различни градове ще се правят големи външни дисплеи и едновременно ще се произвеждат поредица от културни и творчески деривати. Като визуален IP, Project Yellow има завладяващ визуален образ и енергична цветова схема за формиране на единна ключова визия, която прави хората незабравими. Подходящ за мащабна онлайн и офлайн промоция и за извеждане на визуални производни, това е уникален дизайнерски проект.

Редизайнът На Идентичността На Марката

InterBrasil

Редизайнът На Идентичността На Марката Вдъхновението за преосмисляне и преработка на марката бяха промените в модернизацията и интеграцията в културата на компанията. Дизайнът на сърцето вече не може да бъде външен за марката, вдъхновявайки партньорство както вътрешно със служители, но и с клиенти. Интегриран съюз между ползи, ангажираност и качество на услугата. От формата до цветовете, новият дизайн интегрира сърцето към B и здравния кръст в T. Двете думи, съединени в средата, правят логото да изглежда като една дума, един символ, обединяващ R и B в сърцето.

Дизайнът На Марката

EXP Brasil

Дизайнът На Марката Дизайнът за марката EXP Brasil идва от принципите на единството и партньорството на компаниите. Присвояване на сместа между технологията и дизайна в техните проекти, както и в офиса. Елементът от типография представлява обединението и силата на тази компания. Дизайнът на буквата X е солиден и интегриран, но много лек и технологичен. Марката представлява студийния живот, с елементи в буквите, както върху позитивното, така и отрицателното пространство, обединяващо хората и дизайна, индивидуален и колективен, прост с технологични, леки и здрави, професионални и лични.