Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хапчетата, Напоени С Канабис,

Secret Tarts

Хапчетата, Напоени С Канабис, Опаковката на Secret Tarps е изработена в така наречения модернизиран ретро / винтидж стил с усещане за стари училищни бележки, така че очакването за докосване на майстор-фармацевт задържа клиента от пръв поглед и по-късно, докато подробното наблюдение на основните дизайнерски елементи е кодирано в холистична структура, прехвърляща основната маркетингова точка: този продукт е разработен от фармацевт занаятчийска професионална компания и съдържа ръчно изработена рецепта за секрет на фармацевт вътре.

Мобилното Приложение

Akbank Mobile

Мобилното Приложение Новият дизайн на приложението Akbank Mobile предоставя нова перспектива от гледна точка на социално, интелигентно, доказано в бъдеще и възнаграждаващо банково изживяване. С персонализирания дизайн на зоната на главната страница, потребителите могат да разглеждат интелигентни впечатления, за да улеснят финансовия си живот. Също така, с този нов дизайнерски подход, традиционните банкови транзакции говорят езика на потребителите с визуални изображения, опростени действия и концепции.

Публичната Скулптура

Bubble Forest

Публичната Скулптура Bubble Forest е обществена скулптура, изработена от устойчива на киселина неръждаема стомана. Той е осветен с програмируеми RGB LED лампи, което позволява на скулптурата да претърпи ефектна метаморфоза, когато слънцето залязва. Той е създаден като отражение върху способността на растенията да произвеждат кислород. Заглавната гора се състои от 18 стоманени стъбла / стволове, завършващи с корони под формата на сферични конструкции, представляващи единичен въздушен балон. Bubble Forest се отнася до сухоземната флора, както и до тази, известна от дъното на езера, морета и океани

Идентичността На Марката

Pride

Идентичността На Марката За да създаде дизайна на марката Pride, екипът използва проучването на целевата аудитория по няколко начина. Когато екипът направи дизайна на логото и корпоративната идентичност, той взе предвид правилата на психо-геометрията - влиянието на геометричните форми върху определени психо-типове хора и техния избор. Също така дизайнът трябваше да предизвика определени емоции сред публиката. За да постигне желания резултат, екипът използва правилата за ефекта на цвета върху човек. като цяло резултатът е повлиял на дизайна на всички продукти на компанията.

Ui Дизайнът

Moulin Rouge

Ui Дизайнът Този проект е предназначен за хора, които искат да украсят собствения си мобилен телефон с тема Мулен Руж, въпреки че никога не са посещавали в Мулен Руж в Париж. Основната цел е да предложи подобрено цифрово изживяване и всички фактори на дизайна са да визуализират настроението на Moulin Rouge. Потребителите могат да персонализират предварително зададени дизайн и икони на любимите си с просто докосване на екрана.

Козметичната Опаковка

Clive

Козметичната Опаковка Концепцията за опаковката на козметика Clive се роди, за да бъде различна. Джонатан не просто искаше да създаде друга марка козметика с общи продукти. Решен да изследва повече чувствителност и малко повече, отколкото вярва по отношение на личните грижи, той адресира една основна цел. Балансът между тялото и ума. С вдъхновен хавайски дизайн, комбинацията от тропически листа, тоналността на морето и тактилното изживяване на пакетите осигуряват усещането за релакс и спокойствие. Тази комбинация прави възможно пренасянето на опита на това място в дизайна.