Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичността На Марката

Math Alive

Идентичността На Марката Динамичните графични мотиви обогатяват учебния ефект на математиката в смесената учебна среда. Параболичните графики от математиката вдъхновяват дизайна на логото. Буквата A и V са свързани с непрекъсната линия, демонстрираща взаимодействието между преподавател и ученик. Той предава посланието, че Math Alive насочва потребителите да станат фантастични деца по математика. Ключовите визуални елементи представляват трансформацията на абстрактни математически концепции в триизмерни графики. Предизвикателството беше да се балансира забавната и ангажираща обстановка за целевата аудитория с професионализма като марка за образователни технологии.

Изкуството

Supplement of Original

Изкуството Белите вени в речните камъни водят до произволни шарки по повърхностите. Изборът на определени речни камъни и тяхното подреждане превръща тези шарки в символи, под формата на латински букви. Ето как се създават думите и изреченията, когато камъните са в правилната позиция един до друг. Възникват езикът и общуването и техните знаци се превръщат в допълнение към това, което вече съществува.

Визуална Идентичност

Imagine

Визуална Идентичност Целта беше да се използват форми, цветове и дизайнерски техники, вдъхновени от йога пози. Елегантно проектиране на интериора и центъра, предлагащо на посетителите спокойно преживяване, за да обновят енергията си. Затова дизайнът на логото, онлайн медиите, графичните елементи и опаковката следваха златното съотношение, за да имат перфектна визуална идентичност, както се очакваше да помогне на посетителите на центъра да имат страхотно изживяване от комуникацията чрез изкуство и дизайн на центъра. Дизайнерът въплъти в дизайна преживяването на медитацията и йога.

Идентичност, Брандирането

Merlon Pub

Идентичност, Брандирането Проектът на Merlon Pub представлява цялостен брандинг и дизайн на идентичност на ново заведение за обществено хранене в Tvrda в Осиек, стария бароков център на града, построен през 18-ти век като част от голяма система от стратегически укрепени градове. В отбранителната архитектура името Мерлон означава солидни, изправени огради, предназначени да защитават наблюдателите и военните на върха на крепостта.

Опаковката

Oink

Опаковката За да се осигури пазарна видимост на клиента, беше избран закачлив външен вид и усещане. Този подход символизира всички качества на марката, оригинални, вкусни, традиционни и местни. Основната цел на използването на опаковки на нови продукти беше да представи на клиентите историята зад отглеждането на черни прасета и производството на традиционни месни деликатеси с най-високо качество. Създаден е набор от илюстрации в техника линогравюра, които показват майсторство. Самите илюстрации представят автентичност и подтикват клиента да се замисли за продуктите Oink, техния вкус и текстура.

Кутия За Маратонки

BSTN Raffle

Кутия За Маратонки Задачата беше да се проектира и произведе фигурка за действие за обувка Nike. Тъй като тази обувка съчетава дизайн на бяла змийска кожа с яркозелени елементи, беше ясно, че екшън фигурата ще бъде конторционист. Дизайнерите скицираха и оптимизираха фигурата за много кратко време като екшън фигурка в стила на добре познатите екшън герои. След това те проектираха малък комикс с история и произведоха тази фигура в 3D печат с висококачествена опаковка.