Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол За Съобщения

Kepler 186f

Стол За Съобщения Структурна основа на фотьойла Kepler-186f е решетка, запоена от стоманена тел, към която елементите, издълбани от дъба, са закрепени с помощта на месингови ръкави. Различни варианти за използване на арматура се комбинират в хармония с дърворезба и бижутерски елементи. Този арт-обект представлява експеримент, в който се комбинират различни естетически принципи. Може да се опише като „варварски или нов барок“, в който грубите и изящните форми се съчетават. В резултат на импровизацията Кеплер стана многопластов, обгърнат от подтекстовете и новите детайли.

Оценяването На Изкуството

The Kala Foundation

Оценяването На Изкуството Отдавна съществува глобален пазар за индийски картини, но интересът към индийското изкуство изостава в САЩ. За да повиши осведомеността за различните стилове на индийските фолклорни картини, Фондация Кала е създадена като нова платформа за представяне на картините и да ги направи по-достъпни за международния пазар. Фондацията се състои от уебсайт, мобилно приложение, изложба с редакционни книги и продукти, които помагат да се преодолее празнината и да се свържат тези картини с по-голяма аудитория.

Концептуалната Експозиция

Muse

Концептуалната Експозиция Muse е експериментален дизайнерски проект, изучаващ музикалното възприятие на човека чрез три инсталационни преживявания, които предоставят различни начини за изживяване на музиката. Първият е чисто сензационен, използващ термоактивен материал, а вторият показва декодираното възприятие на музикалната пространственост. Последният е превод между музикална нотация и визуални форми. Хората се насърчават да взаимодействат с инсталациите и да изследват музиката визуално със собственото си възприятие. Основното послание е, че дизайнерите трябва да са наясно как възприятието им влияе на практика.

Идентичността На Марката

Math Alive

Идентичността На Марката Динамичните графични мотиви обогатяват учебния ефект на математиката в смесената учебна среда. Параболичните графики от математиката вдъхновяват дизайна на логото. Буквата A и V са свързани с непрекъсната линия, демонстрираща взаимодействието между преподавател и ученик. Той предава посланието, че Math Alive насочва потребителите да станат фантастични деца по математика. Ключовите визуални елементи представляват трансформацията на абстрактни математически концепции в триизмерни графики. Предизвикателството беше да се балансира забавната и ангажираща обстановка за целевата аудитория с професионализма като марка за образователни технологии.

Изкуството

Supplement of Original

Изкуството Белите вени в речните камъни водят до произволни шарки по повърхностите. Изборът на определени речни камъни и тяхното подреждане превръща тези шарки в символи, под формата на латински букви. Ето как се създават думите и изреченията, когато камъните са в правилната позиция един до друг. Възникват езикът и общуването и техните знаци се превръщат в допълнение към това, което вече съществува.

Визуална Идентичност

Imagine

Визуална Идентичност Целта беше да се използват форми, цветове и дизайнерски техники, вдъхновени от йога пози. Елегантно проектиране на интериора и центъра, предлагащо на посетителите спокойно преживяване, за да обновят енергията си. Затова дизайнът на логото, онлайн медиите, графичните елементи и опаковката следваха златното съотношение, за да имат перфектна визуална идентичност, както се очакваше да помогне на посетителите на центъра да имат страхотно изживяване от комуникацията чрез изкуство и дизайн на центъра. Дизайнерът въплъти в дизайна преживяването на медитацията и йога.