Списание за дизайн
Списание за дизайн
Водка

Kasatka

Водка „KASATKA“ е разработена като първокласна водка. Дизайнът е минималистичен, както под формата на бутилката, така и в цветовете. Проста цилиндрична бутилка и ограничена гама от цветове (бяло, нюанси на сиво, черно) подчертават кристалната чистота на продукта и елегантността и стила на минималистичния графичен подход.

Оптична Инсталация

Opx2

Оптична Инсталация Opx2 е оптична инсталация, която изследва симбиотичната връзка между природата и технологията. Връзка, при която модели, повторение и ритъм описват както естествените образувания, така и операциите на изчислителните процеси. Геометрията на изключителната инсталация, моментната непрозрачност и / или плътността са подобни на феномена на шофиране от царевично поле или обяснени в технологията, докато се гледа двоичен код. Opx2 изгражда сложна геометрия и предизвиква възприемането на обема и пространството.

Пробивът На Графичния Дизайн

The Graphic Design in Media Conception

Пробивът На Графичния Дизайн Тази книга е за графичния дизайн; тя предоставя изричен, детайлен поглед върху дизайнерската структура като процес, който се използва за комуникация с публиката с различни култури чрез методите на проектиране, включва значението на графичния дизайн като роля, Дизайнерските процеси като техники, Брандинг дизайн като пазарен контекст, Дизайн на опаковки с подготвени шаблони и съдържа творби от силно въображаеми творци, които се използват за посочване на принципите на дизайна.

Графика За Ваканционната Къща

SAKÀ

Графика За Ваканционната Къща PRIM PRIM студио създаде визуална идентичност за къща за гости SAKÀ, включително: име и дизайн на лого, графика за всяка стая (дизайн на символи, шарки на тапети, дизайн за снимки на стени, апликации за възглавници и др.), Дизайн на уебсайт, пощенски картички, значки, картички с имена и покани. Всяка стая в къща за гости SAKÀ представя различна легенда, свързана с Друскининкай (курортен град в Литва, в който се намира къщата) и околностите. Всяка стая има свой символ като ключова дума от легендата. Тези икони се появяват в интериорната графика и други обекти, формиращи нейната визуална идентичност.

Опаковката С Морски Дарове

PURE

Опаковката С Морски Дарове Концепцията на този нов продуктов диапазон е "Без от". Казано по-просто, създадохме необичайно спокоен дизайн. Обикновено за консервираните морски дарове са тъмни и претрупани опаковки, дизайнът ни е "Без" всякакъв оптичен баласт. От друга страна, гамата също е за алергични и чувствителни към храните хора. Така че изглежда почти умишлено някакъв медицински. Продажбата стартира през януари 2013 г. и е изключително успешна. Отзивите на бизнеса на дребно са: Ние чакахме много дълго време за добре изглеждаща и добре обмислена концепция. Клиентът ще го хареса.