Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичност На Марката

BlackDrop

Идентичност На Марката Това е лична стратегия за марка и проект за идентичност. BlackDrop е верига магазини и марка, която продава и разпространява кафе. BlackDrop е персонален проект, първоначално разработен с цел задаване на тон и творческа посока за личен творчески бизнес на свободна практика. Тази идентичност на марката е създадена с цел позициониране на Aleks като доверен консултант на марката в стартиращата общност. BlackDrop означава гладка, съвременна, прозрачна стартираща марка, която има за цел да се превърне във вечна, разпознаваема, водеща в бранда марка.

Фотографската Серия

U15

Фотографската Серия Проектът на художниците се възползва от характеристиките на сградата U15, за да създаде асоциация с природни елементи, присъстващи в колективното въображение. Възползвайки се от сградната структура и части от нея, като нейните цветове и форми, те се опитват да предизвикат по-специфични места като Китайската каменна гора, Американската кула на дявола, като общи природни икони като водопади, реки и скални склонове. За да предоставят различна интерпретация на всяка картина, художниците изследват сградата чрез минималистичен подход, използвайки различни ъгли и перспективи.

Уебсайтът

Travel

Уебсайтът Дизайнът използва минималистичен стил, за да не се претоварва потребителското изживяване с ненужна информация. Също така е много трудно да се използва минималистичен стил в туристическата индустрия, тъй като паралелно с опростен и ясен дизайн, потребителят трябва да получи пълна информация за пътуването си и това не е лесно да се комбинира.

Брандирането И Опаковането

Leman Jewelry

Брандирането И Опаковането Визуалното решение на новата идентичност на Leman Jewelry беше изцяло нова система за излагане на лукса, изящното, но изтънчено и минимално усещане. Новото лого, вдъхновено от работния процес на Leman, тяхната услуга за дизайн на висша мода, чрез изработване на всички диамантени форми, заобикалящи символ на звезда или искрица, създавайки сложен символ и също отеквайки блестящия ефект на диаманта. След това всички материали за обезпечение са произведени с висококачествени детайли, за да подчертаят и обогатяват луксозността на всички нови визуални елементи на марката.

Услугата За Препоръчване На Музика

Musiac

Услугата За Препоръчване На Музика Musiac е инструмент за музикални препоръки, използва проактивно участие, за да намери точни опции за своите потребители. Той има за цел да предложи алтернативни интерфейси, които да предизвикат автокрацията на алгоритъма. Филтрирането на информация се превърна в неизбежен подход за търсене. Това обаче създава ехо-камерни ефекти и ограничава потребителите в тяхната зона на комфорт, като стриктно следват техните предпочитания. Потребителите стават пасивни и спират да поставят под въпрос опциите, които машината предоставя. Прекарването на време за преглед на опциите може да увеличи огромни био-разходи, но именно усилието създава смислено изживяване.

Ликьор

GuJingGong

Ликьор Културните истории, предадени от хората, са представени на опаковката, а моделите на пиене на дракон са щателно начертани. Драконът е уважаван в Китай и символизира благосклонността. На илюстрацията Драконът излиза да пие. Тъй като тя е привлечена от виното, тя се върти около бутилката с вино, добавяйки традиционни елементи като Xiangyun, дворец, планина и река, което потвърждава легендата за виното от Gujing tribute. След отваряне на кутията ще има слой картонена хартия с илюстрации, за да може кутията да има цялостния ефект на дисплея след отваряне.