Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложението За Часовник

Dominus plus

Приложението За Часовник Dominus плюс изразява времето по оригинален начин. Като точки на домино парчета три групи точки представляват: часове, десетки минути и минути. Времето на деня може да се прочете от цвета на точките: зелено за AM; жълто за ПМ. Приложението съдържа таймер, будилник и звънци. Всички функции се придвижват чрез докосване на дискретни ъглови точки. Той има оригинален и художествен дизайн, представящ действителното лице на времето на 21 век. Той е проектиран в красива симбиоза с калъфи за преносими устройства на Apple. Той има прост интерфейс само с няколко необходими думи, за да го управлява.

Име на проекта : Dominus plus, Име на дизайнерите : Albert Salamon, Име на клиента : .

Dominus plus Приложението За Часовник

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.