Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вила

One Jiyang Lake

Вила Това е частна вила, разположена в Южен Китай, където дизайнерите прилагат теорията на дзен будизма на практика, за да изпълнят дизайна. Като се откажат от ненужното и използването на естествени, интуитивни материали и сбит метод на проектиране, дизайнерите създадоха просто, тихо и удобно съвременно ориенталско жизнено пространство. Комфортното съвременно ориенталско жилищно пространство използва същия опростен дизайн език като висококачествените италиански модерни мебели за интериорното пространство.

Клиниката За Медицинска Красота

Chun Shi

Клиниката За Медицинска Красота Дизайнерската концепция зад този проект е „клиника за разлика от клиника“ и е вдъхновена от някои малки, но красиви художествени галерии, а дизайнерите се надяват, че тази медицинска клиника има галерен темперамент. По този начин гостите могат да почувстват елегантната красота и спокойна атмосфера, а не стресираща клинична среда. Те добавиха балдахин на входа и басейн с безкраен край. Басейнът визуално се свързва с езерото и отразява архитектурата и дневната светлина, привличайки гости.

Бизнес Салонът

Rublev

Бизнес Салонът Дизайнът на салона е вдъхновен от руския конструктивизъм, Татлинската кула и руската култура. Кулите във формата на съюз се използват като привличащи очи в салона, това създава различни пространства в салона като определен вид зониране. Поради куполите с кръгла форма салонът е удобна зона с различни зони с общ капацитет от 460 места. Районът се вижда с различни видове места за сядане, за хранене; работа; комфорт и отпускане. Кръглите светлинни куполи, разположени на вълнообразно оформения таван, имат динамично осветление, което се променя през деня.

Жилищната Къща

SV Villa

Жилищната Къща Помещението на SV Villa е да живее в град с привилегиите на провинцията, както и съвременен дизайн. Сайтът, с несравнима гледка към град Барселона, планината Монджуик и Средиземно море на заден план, създава необичайни условия за осветление. Къщата се фокусира върху местните материали и традиционните методи на производство, като същевременно поддържа много високо ниво на естетика. Това е къща, която има чувствителност и уважение към сайта си

Жилищните Единици

The Square

Жилищните Единици Идеята на дизайна беше да се проучат архитектурните отношения между различни форми, които са съставени заедно, за да се създадат като движещи се единици. Проектът се състои от 6 единици, всеки от които 2 контейнера за транспортиране, фиксирани един върху друг, образувайки маса L-образна форма. Тези единици с форма на L са фиксирани в припокриващи се позиции, създаващи празнини и твърди частици, за да дадат усещането за движение и да осигурят достатъчно дневна светлина и добра вентилация околен свят. Основната цел на дизайна беше да се създаде малка къща за тези, които прекарват нощта на улиците без дом или подслон.

Китайски Ресторант

Ben Ran

Китайски Ресторант Бен Ран е артистично хармоничен китайски ресторант, който се намира в луксозен хотел, име Вангох, Малайзия. Дизайнерът прилага интровертната и сбитост на техники в ориенталски стил, за да създаде истински вкус, култура и душа на ресторанта. Той е символ на умствената яснота, изоставете преуспяващите и постигнете естественото и просто връщане към първоначалния ум. Интериорът е естествен и неизискан. Използвайки античната концепция, също синхрон с името на ресторанта Бен Ран, което означава оригинал и природа. Ресторантът на около 4088 квадратни метра.