Списание за дизайн
Списание за дизайн
Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter Мегалополис X ще бъде новият център в сърцето на по-големия залив, близо до границата между Хонконг и Шенжен. Генералният план интегрира архитектурата с пешеходни мрежи, паркове и обществени пространства. Над и под наземните транспортни мрежи се планира чрез увеличаване на свързаността в града. Подземната устойчива инфраструктурна мрежа ще осигури системи за централно охлаждане и автоматично третиране на отпадъците по безпроблемен начин. Целта е да се създаде креативна рамка за генерален план за това как ще бъдат проектирани градовете в бъдеще.

Име на проекта : Megalopolis X, Име на дизайнерите : QUAD studio, Име на клиента : QUAD studio.

Megalopolis X Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.