Списание за дизайн
Списание за дизайн
Портативният Високоговорител

Seda

Портативният Високоговорител Seda е базово функционално устройство за интелигентни технологии. Държачът за писалка в центъра е органайзер за място. Също така цифровите функции като USB порт и Bluetooth Connection го правят като преносим плейър и високоговорител с адаптация за домашна зона. Лека лента, вградена във външното тяло, работи като настолна светлина. Освен това привлекателният вид на луксозния го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн. Също така, използването на пространството по-добър начин е една от основните характеристики на Seda.

Име на проекта : Seda, Име на дизайнерите : Arvin Maleki, Име на клиента : Futuredge Design Studio.

Seda Портативният Високоговорител

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.