Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложението

LuYu

Изложението Изкуството влияе на живота и животът носи дълбоко размишление и интерпретация на изкуството. Разстоянието между изкуството и живота може да е на ежедневната пътуване. Ако ядете всяко хранене внимателно, можете да превърнете живота си в изкуство. Творческото творение също е изкуство, което се произвежда със собствените му мисли. Техниките са инструменти, а изразите са резултати. Само с мисли ще има наистина добри дела.

Име на проекта : LuYu, Име на дизайнерите : Ran Tian, Име на клиента : Utien Architectural Space Design Co.,LTD..

LuYu Изложението

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.