Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чаша За Кафе И Чинийка

WithDelight

Чаша За Кафе И Чинийка Сервирането на сладки лакомства с размер на хапки от страна на кафето е част от много различни култури, тъй като е обичай да се сервира чаша кафе с турска наслада в Турция, бишкоти в Италия, churros в Испания и фурми в Арабия. Въпреки това, при конвенционалните чинийки тези лакомства се плъзгат към чашата с горещо кафе и залепват или се намокрят от разливите на кафето. За да се предотврати това, тази чаша за кафе има чинийка със специални слотове, поддържащи лакомствата за кафе на място. Тъй като кафето е една от най-важните топли напитки, подобряването на качеството на пиенето на кафе има важно значение за ежедневния живот.

Име на проекта : WithDelight, Име на дизайнерите : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Име на клиента : Brown University.

WithDelight Чаша За Кафе И Чинийка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.