Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафенето

Hunters Roots

Кафенето В отговор на кратко за модерна, чиста естетика, е създаден интериор, вдъхновен от дървени каси за плодове, използвани в абстрактна форма. Сандъците изпълват пространствата, създавайки потапяща, почти пещерна скулптурна форма, но все пак такава, която е произведена от прости и прави геометрични фигури. Резултатът е чисто и контролирано пространствено изживяване. Умният дизайн също така увеличава ограниченото пространство, като превръща практическите тела в декоративни функции. Осветлението, шкафовете и рафтовете допринасят за дизайнерската концепция и скулптурната визуалност.

Име на проекта : Hunters Roots, Име на дизайнерите : Kei Kitayama, Име на клиента : Hunters' Roots.

Hunters Roots Кафенето

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.