Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бутилка Вино

Gabriel Meffre

Бутилка Вино Aroma създава графичната идентичност за колекционерската купа Габриел Мефър, която празнува 80 години. Работихме върху характерен дизайн от 30-те години на времето, символизиран графично от жена с чаша вино. Използваните цветни плочи са акцентирани с щамповане и щамповане с горещо фолио, за да се подчертае колекционерската страна на колекцията.

Име на проекта : Gabriel Meffre , Име на дизайнерите : Delphine Goyon & Catherine Alamy, Име на клиента : Gabriel Meffre.

Gabriel Meffre  Бутилка Вино

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.