Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бар Маса

Par 789232

Бар Маса Бар таблицата Par 789232 е вдъхновена от принципите на органичния дизайн и природата, дизайнът на бар масата е създаден от параметричен алгоритъм, използващ номер 789232 като семена за създаване на формата, затова дизайнът се нарича Par 789232. Като цяло, това е модерен дизайн с уникална форма и форма, подходяща както за търговска, така и за битова употреба.

Име на проекта : Par 789232, Име на дизайнерите : Ivan Mickewicz, Име на клиента : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Бар Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.