Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бар Маса

Par 789232

Бар Маса Бар таблицата Par 789232 е вдъхновена от принципите на органичния дизайн и природата, дизайнът на бар масата е създаден от параметричен алгоритъм, използващ номер 789232 като семена за създаване на формата, затова дизайнът се нарича Par 789232. Като цяло, това е модерен дизайн с уникална форма и форма, подходяща както за търговска, така и за битова употреба.

Име на проекта : Par 789232, Име на дизайнерите : Ivan Mickewicz, Име на клиента : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Бар Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.